Honnan tudhatom, hogy valaki gondol rám?

Néhány embernek hirtelen az az érzése támad, hogy valaki gondol rájuk. Hogy ez pozitív vagy negatív, azt abban a pillanatban senki sem akarja tudni. De vajon tényleg vannak ilyen jelek, vagy ez csak a mesék birodalmából való? Ezt a kérdést többen teszik fel, akik nem akarnak hinni bizonyos érzékszerveken kívüli észlelésekben. Íme a 10 legjobb jel arra, hogy valaki gondol rád.

Mik a konkrét jelek?

1. Állandó hangulatváltozások Ezek közé tartoznak a hirtelen fellépő érzelmek, amelyek változhatnak. Különösen, ha valakinek stresszes munkája van, közvetlen ok nélkül is kialakulhat egy meleg érzés. Lehet, hogy valaki abban a pillanatban aggódik az illetőért, ami viszont jó és meleg érzést kelt. Ez azonban hirtelen hangulatváltozást, például depressziót is eredményezhet, bár ez mindig átmeneti fázisnak tekinthető. Természetesen ott van az a kontraszt is, amikor valakinek minden látható ok nélkül emelkedik a hangulata. Mindezek annak a jelei lehetnek, hogy valaki gondol rád. Mert az ember saját érzelmei attól függnek, hogy a másik ember mit gondol rólunk. Ennek nem feltétlenül kell pozitív érzésnek lennie, mert nem csak jó gondolatok származnak abból, aki folyamatosan gondol valakire. Így ez az állandó hangulati ingadozás mindig az ok, amiért az emberre gondolnak. Ha korábban volt egy szakítás, a gondolatok valószínűleg kevésbé lesznek pozitívak. 2. Amikor egy szem viszket Természetesen ezt okozhatja allergia is. De ha nincs allergia, valaki valószínűleg gondol rád. Nem számít, hogy a jobb vagy a bal szemről van-e szó. Inkább hirtelen viszketés, méghozzá minden nyilvánvaló ok nélkül. De aztán vannak apró nyomok, mert ha a bal szem jobban érintett, akkor az dicséretnek látszik. A jobb szemmel az emberek hajlamosak negatívan gondolkodni a személyről. A férfiaknál ez pont fordítva van. 3. Ok nélkül elpirulni Ez feltételezi, hogy nincs flörtölés vagy vörösborivás. Ezért ennek a pirulásnak minden nyilvánvaló ok nélkül kell történnie. Ha azt hiszi, hogy ez még mindig pozitív, akkor téved. Ez általában akkor történik, ha valaki rosszat mond az illetőről. Más szóval, úgy érzi, mintha valaki pofon vágta volna. Tehát a gondolatok határozottan nem pozitívak. 4. Égés a fülben Nem kell minden gondolatnak negatívnak lennie, mert ha ég a fülünk, akkor az ember szerelmes. Ez a személy most intenzíven gondol a szerelmére, és ez égő érzést kelt a fülében. Néha olyan zajt is érzékelünk a fülünkben, amikor valaki rólunk beszél. Hogy ez mindig pozitív-e, az természetesen a másik személytől függ. 5. Libabőrös leszek minden látható ok nélkül Sokan tudják ezt, de valószínűbb, ha hirtelen megfáznak. Ebben az esetben azonban sem túl meleg, sem túl hideg nincs. A libabőrösödést a szóban forgó személyre való intenzív gondolkodás váltja ki, ami itt erős pszichikai erőt feltételez. Itt azonban egy bizonyos kötődésnek kell jelen lennie ahhoz, hogy ezek a libabőrös érzések kialakuljanak. Az, hogy a gondolatok pozitívak vagy negatívak, ebben az esetben az adott személytől függ. 6. Tüsszentés és hirtelen Nos, télen ezt is tudjuk, ha valaki megfázik. De ez itt is minden látható ok nélkül történik. A tüsszögést magyarázza az is, hogy nincs száraz levegő a szobában. Ha ez a helyzet, akkor valaki hiányzik. Ami viszont jó jel, ha valaki ennyire hiányzik. 7. A csuklás bosszantó lehet

Schluckauf ist ein Anzeichen dass jemand an dich denkt
A csuklás annak a jele, hogy valaki gondol rád

Ugyanakkor lehet, hogy valaki rád is gondol, bár ezek a gondolatok nem éppen a legszebbek. Mert itt valaki panaszkodik rád, és ez persze nem túl szép dolog. Ezt valószínűleg mindenki ismeri fiatalkorából, bár a csuklásnak egészen más okai is lehetnek. Ugyanis valakinek a gyomrában sok levegő van, az ilyen csuklás is előfordulhat. De ha valamit nem isznak vagy esznek, és ilyen csuklás történik minden ok nélkül, akkor valaki az illetőre gondol. Még akkor is, ha a miért itt nem mindig nagyon szép. 8. Olyan érzés, mintha valakit megérintenének Ez egy nagyon intenzív kapcsolat lehet egy emberrel. Néhány embernek lehet, hogy volt már ilyen érzése anélkül, hogy tudta volna a tényleges okot. Nem kell, hogy kellemetlen legyen, ami természetesen a másik személytől függ. Itt két érzés találkozhat, mint például a libabőr és az érzés, mintha valakit megérintenének. Ezek tehát nagyon kellemes dolgok, bár a gondolatoknak itt nagyon intenzívnek kell lenniük. 9. Telepátia vagy rendkívüli kapcsolat Néha valakinek hirtelen intenzív érzése támad, vagy akár képeket lát a lelki szemei előtt, amelyek lehetnek szépek vagy kevésbé szépek. Sokan számoltak már be ilyen esetekről, és gyakran nevetségessé váltak. De megtörténik, és ezt sokan megerősíthetik. Ha két ember valamilyen alapon kapcsolatban áll egymással, akkor ez megtörténhet. Erre senkinek sincs ráhatása, bár ez is nagyon fárasztó lehet. Ezért ezt a kapcsolatot egyszerűen élvezni kell, ha szép. Vannak olyan kapcsolatok is, amelyek kevésbé szépek. De ez függ a másik személy helyzetétől és attól is, hogy mi történik. 10. Mások érzelmeiről álmodni Persze, mindenki álmodik, és néha egy másik emberről álmodik. De ha hirtelen furcsa érzelmek jönnek a képbe, akkor ez az álom kissé szokatlan lehet. Az álmodásnak ezt a formáját a telepátia kategóriájába sorolják, ahol a másik személynek szoros kapcsolatban kell állnia valaki mással. Ezért ez a forma ritkább, de nem lehetetlen. Az álmodás bizonyos dolgok feldolgozása is, és ha hirtelen más érzelmek és érzések is megjelennek, az valami rendkívüli dolog.

Következtetés Annak jelei, hogy valaki gondol rád

Sok olyan dolog van az ég és a föld között, amit mi emberek nem tudunk megmagyarázni, beleértve az érzelmeket is. Van itt egy margó, bár sokkal gyakoribb mondások vannak róla. Tehát bármi lehetséges, de nem kell mindig mindenkire vonatkoznia.

Lovehostel

Back to top